Bojan Ivošević Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Bojan Ivošević, 32-godišnji splitski zamenik gradonačelnika, doživeo je u subotu 3. septembra oko 16 sati neugodnu situaciju, a sve je završilo tako da je morao da prijavi nepoznatu osobu zbog krivičnog dela pretnje. Ovaj napad prošao je u potpunoj medijskoj tišini, piše Slobodna Dalmacija.

Ivošević je, naime, policiji prijavio komšiju kojeg zna samo iz viđenja, a koji ga je, nakon što su se porečkali, udario šakom, a kao posledicu zamenik gradonačelnika ima lakše povrede glave pa je zatražio i lekarsku pomoć u KBC-u Split.

Kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, reč je o 24-godišnjaku kog policija još nije pronašla, a kad se to dogodi, biće ispitan. Do svađe je navodno došlo zbog glasne muzike koju je komšija puštao.

O svemu ovome Slobodna Dalmacija htela je da pita samog Ivoševića, ali nije se javljao na poruke i pozive.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrđuju kako su policijski službenici dana 3. septembra ove godine primili dojavu da je u Splitu fizički napadnut 32-godišnjak kojeg su izlaskom na mesto događaja zatekli dok se napadač udaljio. Napadnuti muškarac pristupio je u nadležnu policijsku stanicu pa je podneo prijavu za pretnju.

Nadalje, Ivošević je u bolnici zatražio lekarsku pomoć pa mu je utvrđena lakša telesna povreda u predelu glave. Policijski službenici sprovode kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je potraga za osobom koja se dovodi u vezu s napadom.

BONUS VIDEO: Milanović: Hrvatska nikakav igrač, gas i naftu dobijamo iz Srbije

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar