Foto:Jacob King/PA via AP

U Notingemu u Engleskoj ubijene su tri osobe, više je ranjenih, a jedna osoba je uhapšena, piše Skaj njuz.

Policija je zatvorila centar grada i obustavila tramvajski saobraćaj, a isprva su objavili da se bave „ozbiljnim incidentom“.

Prema prvim informacijama koje objavljuje Skaj njuz, a koje su potvrđene od strane policije, ubistva su se dogodila nešto nakon 4 sata ujutro.

Foto: Tanjug/Jacob King/PA via AP

U jednoj ulici nađene su dve žrtve, a nešto dalje u drugoj ulici još jedna žrtva. Nekoliko osoba je ranjeno u incidentu.

31-godišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je izvršio ubistvo nakon što su tri osobe pronađene mrtve u centru Notingema rano ujutru, saopštila je policija Notingemšira, prenosi BBC.

Kombi pokušao da pregazi tri osobe

Policija Notingemšira saopštila je da su pozvani na Ilkeston Roud nešto posle 4.00 ujutru, kada su dve osobe pronađene mrtve na ulici.

Foto: Jacob King / PA Images / Profimedia

Policajci su potom pozvani na još jedan incident u ulici Milton, gde je kombi pokušao da pregazi tri osobe, prenosi BBC.

Povređeni su trenuno zbrinuti u bolnici. Jedan čovek je pronađen mrtav u Magdala putu.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija: Užasan i tragičan incident

U saopštenju, šef policije Notingemšira Kejt Mejnel je rekla: „Ovo je užasan i tragičan incident koji je odneo živote tri osobe. Smatramo da su sva ova tri incidenta povezana i da imamo čoveka u pritvoru“.

„Ova istraga je u ranoj fazi i tim detektiva radi na utvrđivanju šta se tačno dogodilo. Molimo javnost da bude strpljiva dok traju istrage. U ovom trenutku, određeni broj puteva u gradu će ostati zatvoren kako ova istraga bude napredovala“, dodala je, prenosi BBC.

Foto: Jacob King / PA Images / Profimedia

Policija blokirala grad

Policija je ranije saopštila da je u toku hitna intervencija zbog „teškog incidenta“ u gradu Notingemu u centralnoj Engleskoj, ne navodeći o kakvom je incidentu reč.

U saopštenju policije su naveli da je zatvoreno više gradskih saobraćajnica, da je u potpunosti obustavljen tramvajski saobraćaj i da je istraga u toku, a na snimcima objavljenim na društvenim mrežama videlo se da su pripadnici snaga reda raspoređeni na nekoliko lokacija u centru Notingema, prenosi AP.

„Policija je raspoređena na više lokacija i saobraćaj je obustavljen zbog incidenta koji je u toku. Izbegavajte ove delove grada jer se očekuje da će neko vreme biti blokirani“, poručio je građanima Notingema glavni policijski inspektor Notingemšira Nil Hamfriz.

Notingem je grad sa približno 350.000 stanovnika i udaljen je oko 190 kilometara severno od Londona.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar