Zapaljeni motocikl ilustracija Foto:Shutterstock

Pojavio se snimak na kojem se vidi trenutak kada se kaskader u "globusu smrti" zapalio, dok su porodice u publici vrištale.

Dvoje motociklista se mogu videti kako izvode petlje unutar kaveza sa varnicama, koje izlaze iz njihovih vozila u tematskom parku u Kini.

Iznenada se čini da jedan od njih gubi stisak i udara u dno, uzrokujući izbijanje ogromnog plamena koji je spalio vrh globusa.

Dok se izvođač previja po podu u agoniji, njihov kolega nastavlja da vozi.

Jedan od članova osoblja na podu zatim prska aparat za gašenje požara da ga zaustavi, a izvođač zatim uspeva da pobegne iz kaveza nakon što je pušten.

Incident se dogodio u utorak u tematskom parku Hepi Veli u parku šume Vujinšan u Šansiju u severnoj Kini.

Scene su šokirale publiku, a neki su zvali pomoć, navodi lokalni medij Sohu Njuz.

Biro za kulturu i turizam grada Đindžong saopštio je u sredu da je izvođač zadobio povrede noge i ruke i da je prebačen u bolnicu, ne iznoseći više detalja.

Istraga je u toku kako bi se otkrio uzrok nesreće.

PROČTIAJTE JOŠ:

Jedan posetilac tematskog parka tog dana rekao je da je predstava počela oko 16 časova i da su mnogi dobili besplatne ulaznice iz parka u okviru promotivne kampanje.

„Prvo sam mislio da je (vatra) poseban efekat, ali sam shvatio da je to prava vatra kada je mesto bilo ispunjeno mirisom dima“, rekao je neimenovani posetilac.

Predstava „globus smrti“ u tematskom parku nastavljena je u sredu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar