Ilustracija avion putnici Foto:Shutterstock

Policija je uhapsila agresivnog putnika u avionu kompanije Amerikan Erlajnz na letu za Filadelfiju, nakon što je stjuardesi uputio antisemitske uvrede i sukobio se sa drugim putnikom.

Do incidenta na letu 2506 Amerikan Erlajnza došlo je u utorak popodne, pre nego što je avion poleteo sa međunarodnog aerodroma u Tampi, u američkoj saveznoj državi Florida, prenosi Njujork Post.

Policijska služba međunarodnog aerodroma u Tampi potvrdila je za dnevnik Filadelfija Inkvajerer da je muškarac uhapšen i optužen za opijanje i nasilničko ponašanje. Kompanija Amerikan Erlajnza saopštila je da je policija pozvana u avion zbog „nereda u kabini koji je uzazvao neuračunljiv putnik“, nakon čega je odložen let planiran za Filadelfiju.

Pročitajte još...

Agresivni putnik vređao je osoblje u avionu pre nego što je optužio druge putnike da su se „udružili“ protiv njega, vidi se na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

„Ja pokušavam da stignem u svoju domovinu, a svi ste mi otežali da dođem do svoje domovine“, vikao je putnik dok ga je obezbeđenje izvodilo iz aviona.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar