Anastazija, Vladimir Popov i ulovljeni morski pas Foto: Profimedia

Nakon što je morski pas napao i ubio 23-godišnjaka Vladimira Popova pred očima njegovog očajnog oca, Egipat je privremeno zatvorio svoje plaže. Kako prenose mediji, na plaži je u tom trenutku bila i njegova devojka Anastasija.

Nema više ronjenja, plivanja i sportova na vodi nakon što je Vladimira Popova nasmrt izgrizao morski pas tigar u letovalištu Hurgada.

Svedoci kažu da je devojka žrtve takođe bila u moru u vreme napada, dok je Vladimirov bespomoćni otac sve gledao s obale.

Izbezumljeni Vladimirov otac Jurij Popov užasnuto je promatrao kako mu sina napada „mašina za mlevenje mesa“, dok je nesrećni mladić vikao: „Tata, spasi me!“.

Turisti su istrčali iz vode dok su užasnuti promatrači vikali Vladimiru da otpliva dalje od morskog psa pre nego što je bilo kasno.

Morski pas je zatim uhvaćen i čamcem odvučen na kopno i ubijen.

POGLEDAJTE JOŠ:

Otac je rekao da u blizini njegovoh sina nije bilo članova porodice koji bi mu pomogli, iako neki izveštaji govore da je mladićeva devojka uspela da pobegne od napada.

Vladimirova devojka Anastasija nije smogla snage ništa da kaže o nesreći, ali je jedna prijateljica kazala da je Vladimir bio „dobar dečko“ koji je jako voleo svog oca.

„Za mesec dana je trebalo da proslavi rođendan“, rekla je ona.

BONUS VIDEO Uhvaćena ajkula koja je usmrtila turistu u Hurgadi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare