London policija Foto:EPA-EFE/TOLGA AKMEN/Shutterstock

Žena iz Engleske je otkrila kako njen život više neće biti isti nakon što su gangsteri upali u njen dom i napali nju i njenog partnera mačetama.

Ova 28-godišnjakinja, čije ime nije poznato, izgubila je dva prsta na levoj ruci, dok je njenom partneru morala da se amputira desna noga.

28-godišnja majka dvoje dece rekla je da život više nikada neće biti isti nakon zastrašujućeg događaja.

„To je užasna stvar koja mi se dogodila i teško je pričati o njoj. Samo pokušavam da nastavim sa svojim životom i da se oporavim od svega ovoga. Bilo je to traumatično iskustvo. Trenutno pokušavam da se fokusiram na sebe i decu. Moj partner i ja smo se sada razišli. Nisam više u kontaktu sa njim. Ne mogu da vam kažem zašto smo napadnuti. Ne znam detalje priče jer on nije bio iskren prema meni u vezi sa onim što se dogodilo“, rekla je ona.

Par je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu Monklands na lečenje, a amputacije obema žrtvama su kasnije izvršili hirurzi.

Policija je tražila svedoke, ali su se detalji incidenta pojavili tek prošle nedelje nakon što su fotografije povređenog para objavljene na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna slika prikazuje mušku žrtvu u bolničkom krevetu sa amputiranom desnom nogom iznad kolena i zavijenom levom nogom u protezu.

Žena je bila svedok napada i udarena je sečivom kada je uzela telefon da pozove pomoć – zbog čega je izgubila dva srednja prsta na levoj ruci.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar