Aleksandar Vucic i Savo Manojlovic
Aleksandar Vučić i Savo Manojlović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Zoran Lončarević/Nova.rs

Savo Manojlović, direktor kampanja pokreta "Kreni-Promeni" prokomentarisao je sinoćno gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Pink u kom je poručio "da se gorko kaje što je Srbija odustala od iskopavanja litijuma".

Na samom početku svog javnog kajanja što je odustao od iskopavanja litijuma, Vučić je govorio o Manojloviću, praveći se da ne može da se seti negovog imena:

Pročitajte još...

„Ja ne znam ni kako se zove taj više, znam da je vodio neki pokret, bio je onako drzak pa ga je i Željko Mitrović rasturio na nekom duelu“ na šta ga je Goca Uzelac navodno podsetila da je reč o Savu Manojloviću.

„E, neki takav stručnjak“ – zaključio je Vučić.

Manojlović je na svom Tviteru okačio video Vučićeve ispovesti novinarki Pinka Goci Uzelac, sa setnom muzikom, u kojem Vučić govori o „klovođama protesta protiv iskopavanja litijuma i kompanije Rio Tinto koji su za to uzimali pare“.

Manojlović je napisao: „Predsednik i Goca Uzelac o meni. I kamen bi zaplakao. S neba lile kiše, Ali Goca pravi profesionalac ni suzu da pusti. Koliko je bola, da l’ ce preboleti“.

Vučić je podsetimo između ostalog u svom obraćanju izjavio da se i danas i dalje kaje što je doneo odluku da Srbija odustane od iskopavanja litijuma i da je „ispao najgluplji predsednik na svetu“.

BONUS VIDEO: Manojlović: Vulin odgovoran za incidente, pozvaću Vučića i Depa kao svedoke

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare