Foto: Printscreen/Palma Plus Jagodina

Posle aktuelnog ambasadora Srbije Marka Đurića koji se "proslavio", a zatim i avanzovao, zahvaljujući sad već čuvenom skandiranju "Aco Srbine, slično telefonsko uključenje uz pesmu i skandiranje organizovao je u Paraliji i lider JS Dragan Marković Palma. On je u to grčko letovalište odveo poljoprivrednike a na organizovanoj proslavi njima se telefonskim putem obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Nadam se da ćemo se uskoro videti kako u Pomoravlju tako i u svim drugim delovima naše lepe Srbije, da ćemo nastaviti zajednički da radimo. I moja poruka vama je da nema nazad, da možemo da idemo samo napred. Nećemo povratak u prošlost hoćemo da obezbedimo sigurniju budućnost za našu decu“, poručio je preko telefona poljoprivrednicima Vučić a zatim dodao:

„Hoćemo da imamo više dece i da obezbedimo budućnost za našu decu jer samo tako Srbija može da opstane. Hvala vam mnogo. Sve najbolje želim vama i vašim porodicama. Lep provod i uspešnu posetu vam želim. I živela Srbija“, rekao je Vučić.

Tada se u razgovor uključuje Dragan Marković Palma.

„Čekajte malo predsedniče, čekajte…“, kaže Palma a potom poručuje Gordani Lazarević, poznatoj folk pevačici, koja se obraća predsedniku da sačeka.

A tada kreće već uvežban i više puta viđen scenario.

Gordana pita glasno „Za koga?“ a okupljeni u sali odgovaraju: „Za Vučića“.

I kao da to nije bilo dovoljno, Palma uzvikuje da ih ne čuje baš najbolje, nakon čega sledi novo, glasnije uzvikivanje podrške predsedniku Srbije.

Tu, međutim, nije kraj.

Palma je zamolio Vučića da sačeka i odsluša pesmu „Ne može nam niko ništa“, a zatim poručio: „Neka crknu dušmani…“ .

Zabava je nastavljena dalje na plaži uz kolo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare