U Gradskoj upravi u Nišu izbila je tuča između naprednjaka. Naime, član Srpske napredne stranke Milan Simov prvo je napao načelnicu Uprave za građevinska stanja Marinu Janković, a zatim i dva portira.

Narodni poslanik iz Niša Đorđe Stanković na društvenoj mreži „X“ podelio je snimak fizičkog obračuna između člana Srpske napredne stranke Miloša Simova i dva portira Gradske uprave u Nišu.

Na snimku se čuju povici „pozovite miliciju“, „stoka jedna“, „snimaj bruku“, a može se videti kako Simov fizički nasrće na jednog portira dok drugi pokušava da ga obuzda.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, kako nije mogao da ga savlada u jednom momentu su sva trojica pala na zemlju, i tom prilikom su u pomoć pritrčala još dva muškarca koja su uspela da onesposobe Simova.

Stanković je u objavi dodao da je intervenisala i policija.

Kako navodi izvor portala Nova.rs Miloš Simov je juče dobio otkaz u Upravi za građevinska stanja.

„Izrevoltiran zbog otkaza on je nasrnuo prvo na načelnicu Uprave Marinu Janković, a potom i na dva portira koja su pokušala da ga smire. Miloš Simov bio je blizak aktuelnoj gradonačelnici Niša Dragani Sotirovski i obavljao je za nju brojne poslove“ kaže sagovornik Nova.rs i dodaje da je Simov nakon privođenja odmah pušten.

BONUS VIDEO: Podmićivanje socijaliste da pređe u SNS 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare