Predsednik Srbije i neformalni lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić stigao je u sedište te partije gde će, zajedno sa svojim stranačkim kolega, saopštiti rezultate lokalnih izbora. Na molbu da prokomentariše što se "narod bije po ulicama", Vučić je ljutito odgovorio da zapravo "batinaši tuku poštene ljude".

„Ne bije se narod, nego batinaši tuku poštene ljude iz SNS zato što ne mogu da ih pobede. I večeras ćemo da pobedimo još ubedljivije nego prošli put“, rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje Žakline Tatalović, novinarke N1.

PROČITAJTE JOŠ...

Podsetimo, izborni dan u Srbiji obeležili su brojni incidenti. Najpre, objavljeno je da je napadnut novinar Danasa, Uglješa Bokić, potom je objavljen snimak na kom se vidi kako Miodrag Sovtić napada Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta.

Dan su obeležili i incideti ispred Sajma u Novom Sadu, gde je Srpska napredna stranka organizovala sabirni centar, koji su, između ostalih, čuvali muškarci pod fantomkama.

Portal Nova.rs danas je takođe snimio kako se na svega 30 metara kod biračkog mesta 24 organizuje sabirni centar u kom se nalaze aktivisti SNS, a koje čuvaju muškarci u crnom.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare