Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dežurni megafon vlasti Nebojša Krstić ne bira povod u kom će se oglasiti i stati na stranu režima, čak i u situaciji kada se radi o deci i nasilju. Umesto da, kako prilika nalaže - makar ne kaže ništa, (ako već ne može da osudi nasilje pripadnika stranke koju podržava), on amnestira od odgovornosti funkcionera SNS, a koji je naočigled svog maloletnog deteta i bivše žene, tukao svog bivšeg tasta zajedno sa svojim ocem.

Portal Nova.rs već je objavio stravičan snimak na kom se vidi Mladen Bošković član Srpske napredne stranke , pomoćnik predsednika opštine Negotin i poslanik u prošlom skupštinskom sazivu, koji zajedno sa svojim ocem tuče, svog tasta pred očima svoje bivše žene i njihovog maloletnog deteta.

Na snimku se vidi da Mladen i njegov otac udaraju Anđelinog oca na zemlji, a potom i kako nesrećni čovek dobija dva udarca nogom u glavu.

Kako bismo proverili verodostojnost snimka kontaktirali smo Anđelu Nikolić.

Za naš portal je potvrdila da je ona napravila snimak i kaže da već tri godine trpi torturu od Mladena Boškovića.

I dok je javnost u Srbiji uzemirena i šokirana ovim prizorima, gle čuda, javio se Nebojša Krstić.

PROČITAJTE JOŠ

Ne kako bi pružio podršku ženi, ne kako bi osudio nasilje i ogradio se od svog „političkog saborca“, javio se kako bi prozvao opoziciju, ovoga puta predsednika Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa.

Foto: Twitter

„Đilas već piše osuđujuće saopštenje“, prokomentarisao je Krstić.

Brojni korisnici tvitera, ostali su šokirani ovakvim komentarom, pa su upućivali čak i psovke na Krstićev račun.

„Doktore, postoji li empatija neka prema žrtvi pre političkih slogana?“, glasio je jedan od komentara.

„Evo sistem radi bas kako kaže premijerka!“, oglasio se još jedan korisnik tvitera.

Bošković podnosi ostavku 

Podsetimo, predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković rekao je za Nova.rs kaže da će njegov pomoćnik Mladen Bošković, inače funkcioner SNS i nasilnik sa snimka koji je zgrozio javnost, danas ili sutra ujutru podneti ostavku.

“Mladen Bošković će danas, najkasnije sutra ujutru podneti ostavku i tražiti pravdu na sudu. Krivci za ovo što se desilo su i s jedne i s druge strane, ovo nema veze s poslom koji Mladen radi, ali je ostavka njegov moralan čin i nešto što je normalno da se uradi u ovakvoj situaciji. Ovo je jedna velika porodična tragedija, to je agonija koja traje već četiri, pet godina. Žao mi je najviše tog malog deteta, koje je najveća žrtva”, istakao je Veličković.

***

BONUS VIDEO: Nebojša Krstić se iznervirao na Pinku i napustio studio: Tenzije u „ružičastom raju“ tokom komentarisanja protesta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar