Mićko Ljubičić, Goran Vesić Foto:Screenshot/Youtube/Mićko Ljubičić Official Channel, TANJUG/ JADRANKA ILIC

Pre nekog vremena raspisan je konkurs i za petu nacionalnu televizijsku frekvenciju. Svi oni koji konkurišu dužni su da odgovaraju pred zvaničnim regulatornim telom, poznatijim kao "Rem-da-la-Rem". Uvek duhoviti, ali i veoma satirični Mićko Ljubičić ovako počinje svoju novu parodiju na konkurs za nacionalnu frekvenciju. U novoj satiri svoju kritiku usmerio je na Gorana Vesića i njegovu "Sićve" televiziju koja konkuriše na izboru za nacionalnu frekvenciju.

“Dobar dan, ja sam došao povodom konkursa za petu nacionalnu frekvenciju. Rekli su mi da o tome odlučuje Rem-de-la-Rem. Meni je na Tik-toku ime Sićve, na Fejsu, Snepčetu i Tinderu Vesara, ali na Jutjubu, Infostudu, Limundu, Lako do posla sam samo Goki. Većina me zove Goki, osim onog napucanog plivača. On me zapravo uopšte i ne zove”, rekao je Ljubičić i dodao:

„Kada bi mene zvali šar planinac, ja bih momentalno škočio pod gondolu… Ja u poslednje vreme dosta pišem, gotovo preko noći sam postao plodan pisac. Što kažu u narodu, nije samo lep i zgodan, već je i pisac plodan“, rekao je duhovito Ljubičić.

Ceo njegov skeč možete pogledati u videu prilogu:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar