Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je premijerka Ana Brnabić na meti opozicije, a tom prilikom se osvrnuo, kako kaže, na napade što pije i voli vino.

„Nikad nisam cigaretu popušio, kafu popio, nikad drogu nisam video. Smeta im što volim vino, nikad me pijanog nisu videli. Broje mi gutljaje? Zabroje se, pošto mogu prilično (da popijem), samo što nažalost nemam dovoljno vremena, i ne za njihove ili narodne pare, nego za svoje ili pare mog oca koji je ostavio veliki i dobar podrum“, izjavio je Vučić.

Da predsednik voli vino pokazao je u Beogradu, gde je u septembru prošle godine održan sajam „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino.

Naime, gledaoci su na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena Vučićevo degustiranje vina, a predsednik se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“.

„Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio se predsednik Srbije u televizijskom prenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i pripitom predsedniku Vučiću, savetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

PROČITAJTE JOŠ

„Samo ja da probam“, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: „Ne, ne, ne…“ i uzeo natrag čašu vina od čoveka sa štanda.

„Ona se boji da sam pio previše, to je u redu“, rekao je predsednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da „nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka“.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala da predsednika uhvati za ruku, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vreme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

***

BONUS VIDEO: Vučić vređao radnike EPS-a koji su bili na protestu u Lazarevcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar