Zdravko Ponoš i Aleksandar Vučić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/TANJUG/TARA RADOVANOVIĆ

Predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš, uputio je poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog njegove odluke da narednih nekoliko dana provede u kasarni u Loznici. On je na društvenoj mreži X pitao Vučića zašto se skriva u kasarni i zbog čega, navodeći da ga "čeka publika na lozničkom šetalištu".

„Otišao u Loznicu da narodu objasni sve oko litijuma. Pa što si se ko miš sakrio u kasarnu? Objašnjavaš vojnicima? Poseti školu u Gornjim Nedeljicama, spremi deci palačinke. Čeka te publika na lozničkom šetalištu da njima glumiš ludilo kao u kasarni“, napisao je Ponoš na društvenoj mreži X.

Kao što je i najavio Aleksandar Vučić je privremeno otvorio kancelariju u kasarni u Loznici. Tu će boraviti šest dana, kako bi razgovarao s građanima.

PROČITAJTE JOŠ...

Povod za ovakvu oodluku je jasan – odobrovoljiti meštane koji se protive otvaranju rudnika litijuma u ovom kraju.

Međutim, cela priča oko kasarne u Loznici, ostavlja utisak dobro uigranog pozorišnog komada. Onog koji smo gledali pre osam godina, ali su se “idejni tvorci” ponadali da smo ponešto zaboravili…

I ovog puta je, baš kao svojevremeno u Nišu, glavna teza skromnog predsednika Srbije bila da spava u kasarni zato što nema razloga da troši novac na hotel.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare