Vuk Jeremić, Stefan Jovanović, Konferencija Narodne stranke Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Šef poslaničkog kluba Narodne stranke Stefan Jovanović rekao je da Narodna stranka ne treba da čeka ničiji poziv da bi prisustvovala sastanku tela za organizaciju protesta "Srbija protiv nasilja".

Jovanović poručuje da je razlog za to vrlo jednostavan – Narodna stranka ih je i inicirala.

„Zbog toga su sastanci i održavani u prostorijama Narodne stranke, a Miroslav Aleksić sedeo na mestu predsednika, gde ni on ni Borislav Novaković nisu predstavljali sebe nego stranku kojoj su donedavno pripadali. Narodna stranka će kao i do sada sve svoje resurse staviti na raspolaganje za organizaciju protesta“, naveo je Jovanović.

Podsećamo, predstavnici Narodne stranke nisu bili prisutni na današnjem sastanku opozicije, na kojima se razgovoralo o narednom protestu “Srbija protiv nasilja”, ali i o novonastalim okolnostima nakon odlaska Miroslava Aleksića i dela članstva iz NS, što je Nova.rs ekskluzivno objavila.

Organizatori protesta “Srbija protiv nasilja” održali su danas sastanak , na kome se razgovaralo o subotnjem skupu, ali i o funkcionisanju tog dela opozicije, nakon cepanja Narodne stranke. Iz te partije otišli su i Miroslav Aleksić i Borislav Novaković, koji su gotovo uvek bili prisutni na sastancima o protestima.

Izvor portala Nova.rs da na tom sastanku nije bio niko iz NS, niti je bio pozvan, ali da je dogovoreno da budu pozvani na sledeći.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar