Predsednik Privremenog organa Beograda i doskorašnji gradonačelnik Aleksandar Šapić nastavlja da "briljira" tokom izborne kampanje. Nakon što se pohvalio da mu je gradski aparat omogućio "penetraciju u stanovništvo" u prestonici, Šapić je otišao na otvaranje prenoćišta za ljude koji nemaju krov nad glavom - beskućnike. I sve bilo u redu da je gradonačelnik to znao.

„Došli smo danas ovde u privremeno prenoćište za, za…. Kako se oni zovu“, okrenuo se Šapić ka svojim saradnicima koji su mu rekli da je tu zbog beskućnika.

PROČITAJTE JOŠ...

„Za beskućnike“, rekao je Šapić nakon što je dobio potvrdu.

Ovo nije prvi Šapićev ispad tokom izborne kampanje. Odlazeći gradonačelnik je prošlog ponedeljka u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Hepi  govorio o „penetraciji“ u građane Beograda.

„Naravno da mi je gradski aparat omogućio daleko veću penetraciju u čitavo stanovništvo i građane našeg grada i to sam na kraju krajeva i uradio“, rekao je Šapić.

Izmislio Kjubika

U septembru 2022. godine na otvaranju Olimpijade sporta na Adi Ciganliji Šapić je probao da „uči“ novinare N1 kako da rade svoj posao“.

„Majstori ste montaže, kako ga vi izmontirate, to ne bi ni Kjubik (Stenli Kjubrik, reditelj)„, rekao je tada Šapić

Baš kao što su bili Kjubik, Nambije, obrezivanje drveća… Nedavno je gradonačelnik pogrešio i kada je hteo da kaže da se nakon kremiranja pepeo stavlja u urne. Ali ispade urma…

„Tamo će se kremirati životinje, kao i ljudi, a onda će da se urma ovde ostavlja ili na nekom drugom groblju“, rekao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar