Ekstremno desničarska organizacija "Narodne patrole" pokušali su da izazovu incident na "Protestu protiv nasilja". Naime, oni su napali direktora kampanje "Kreni-promeni" Sava Manojlovića, ali su ih ubrzo građani udaljili sa protesta.

Sve o današnjem protestu „Srbija protiv nasilja“ čitajte u našem lajv blogu.

Pročitajte još...

Jedan od pripadnika Narodnih patrola, kako je rečeno našem portalu, najpre je vređa i pretio Manojloviću,a potom je pokušao i fizički da se obračuna sa njim. Na snimku koji su je objavila organizacija „Kreni-promeni“ vidi se da osoba koja pokušava da priđe Manojloviću i pokušava da ga udari sa kaišom.

„Stajali smo na Gazeli, prišla je jedna grupa, krenuli su sa provokacijama, pala je jedna žena. Iznervirao sam se nastalo je komešanje i razišli su se. Rekli su mi da su to Narodne patrole. Oterani su“, naveo je Manojlović u izjavi za N1.

Predstavnici opozicije koji su večeras prisustvovali protestu „Srbija protiv nasilja“, saopštili su da neće pozivati građane da dođu sledećeg petka kada će biti održan i miting SNS, već će on biti pomeren za jedan ili dva dana, najverovatnije za subotu.

Podsetimo, danas se održava treći po redu protest „Srbija protiv nasilja“ u organizaciji dela opozicije i građana.

BONUS VIDEO: Savo Manojlović za N1: Rekli su mi da su Narodne patrole

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar