Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević ocenio je večeras da je TV Pink "ishodište medijskog zla" i pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se "sredi mentalno i da odluči da li će biti izbora ili ne".

„Ja ga pozivam da se sredi mentalno i psihički i da ta politička kukavica odluči da li će biti izbora ili ne. Ako ne želi da raspiše izbore, ako se uplašio i ako mu je panika od gubitka vlasti, neka to kaže da bi građani istrajno zahtevali da se taj uslov za rešavanje ove krize ispuni“, rekao je Milivojević ispred zgrade Pinka za portal Nova.rs.

On je poručio Vučiću da ako želi nešto da razgovara da onda dođe u Skupštinu Srbije.

„Njemu niko neće ići na poklonjenje, zna se gde je centar parlamentarnog života u Srbiji. To što je on uzurpirao Andrićev venac i što tamo sedi i preko daljinskog upravljača komanduje i Željkom Mitrovićem i ekonomijom i politikom i svime onim što mu po Ustavu ne pripada, ne znači da će on odlučivati kad će biti izbori“, rekao je poslanik DS-a.

„Kad će biti izbori odlučiće ovi hrabri i istrajni ljudi koji su odlučno izašli nakon tragedije 3. maja da kažu šta misle o režimu Aleksandra Vučića“, rekao je Milivojević.

Govoreći o večerašnjem protestu ispred Pinka, Milivojević je istakao da je bacio rolnu toalet papira na ovu televiziju jer „treba obrisati ono što ostane iza programa nečega što se zove televizijom, a koristi nacionalne resurse“.

„Prosto je nezamislivo da ovo ishodište, ne samo medijskog i propagandnog, već svakog drugog zla nesmetano funkcioniše i na zahtev Aleksandra Vučića emituje nov rijaliti program“, istakao je poslanik Demokratske stranke.

Dodao je i da „Pink kao medijsko zlo istrajava dugo“ i dodao je da ta televizija predstavlja „simbol zla i 90-ih, ali i od 2012. do danas“.

„Ruku na srce velika je greška što posle 2001. godine ovo ovde nije završilo istog dana kada je bio 5. oktobar“, poručio je Milivojević.

Sve informacije o protestu „Srbija protiv nasilja“ možete pratiti u BLOGU UŽIVO.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar