Poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović kaže da gađanje zgrade televizije Pink jajima nije bilo planirano, ali da bacanje toalet papira na zgradu jeste. "Čini se da su Pink i Hepi trovačnice ovog društva. Potpuno je jasno da one moraju biti sklonjene sa nacionalnih frekvencija", rekao je Lazović za Nova.rs.

„Ne mogu koristiti javno dobro za mržnju koju šir, mislim da je to ljudima jasno. Bes je ogroman. Tako da onda ta jaja i sve drugo je premalo za ono što njima treba da sleduje“, priča naš sagovornik, ispred televizije Pink toko protesta Srbija protiv nasilja.

„Odgovornost! Neko mora da odgovara za svu mržnju, za upropašćene živote, zbog toga što oni postoje. Pink i Hepi ni na koji način ne mogu opstati u ovom obliku, kako sada funkcionišu Ne mogu ni Informer, Alo, ni Srpski telegraf – to je kancer na zdravom tkivu našeg društva“, navodi Lazović.

On je istakao da deo opozicije koja je tehnički organizator protesta „Srbija protiv nasilja“ traži izbore, ali ne kao novi zahtev.

PROČITAJTE JOŠ

„Ako neće vlast da ispuni zahteve protesta – hoće opozicija. Naše obećanje, naša neka vrsta zaveta građanima je da za vašu podršku obećavamo da će prva stvar koju budemo uradili biti ispunjenje zahteve i sklanjanje ovih trovačnica“, ispričao je Lazović.

Dodao je da je ovo samo prvi korak.

„Moramo da oporavimo obrazovanje, da povećamo broj nastavnika, da ljudi imaju dobre plate, da imaju normalne uslove rada, da smanjimo količinu dece u odeljenju“, rekao je Lazović za naš portal.

BONUS VIDEO Lazović: Cela opozicija, uključujući i desne organizacije, stala je iza zahteva za raspisivanje izbora

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar