Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Članica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Vesna Džidić reagovala je danas da saobraćajnu nesreću na pružnom prelazu kod Sportskog centra Rakovica, te pitala gradske čelnike da li su prioret građani i da se najzad uradi preko potrebna pasarela ili su važniji stambeni kompleksi i poklanjanje zemlje IMR moćnicima bliskim njima.

„Koiliko tragedija treba da se dogodi i koliko života treba da se izgubi kod nezavršenog Bulevara patrijarha Pavla da bi se ova vlast probudila iz zimskog sna?“ zapitala je Vesna Džidić predsednica opštinstko odbora Stranke slobode i pravde Rakovica povodom još jedne nesreće na pružnom prelazu kod Sportskog centra Rakovica i dodala „pitamo Vesića, Šapića, Miličkovića, Kocića i Simića da li su prioret građani i da se najzad uradi preko potrebna pasarela ili su važniji stambeni kompleksi i poklanjanje zemlje IMR moćnicima bliskim njima“.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Džidić je nastavila: „Mi iz Stranke slobode i pravde smo već nekoliko puta isticali potrebu da se na ovom mestu izradi pasarela kako ne bismo gubili živote. Znate li vi kako se osećaju roditelji kada puštaju decu u Sportski centar Rakovica i koliko strepe za njihovu bezbednost? Celu jednu deceniju SNS nije uspela da izradi jednu pasarelu koja bi spasila živote. Da ne pričamo o Bulevaru patrijarha Pavla, on je bulevar samo po imenu jer posle PET godina radova kao što i sami vidite nema apsolutno ništa“, dodala je.

PROČITAJTE JOŠ

Džidić je zaključila „nažalost do promene ove vlasti neće biti ništa od toga da građani zaista budu prioritet u rešavanju ovog ozbiljnog problema koji nam odnosi živote. Zato se borimo za izbore da građani novoj vlasti budu na prvom mestu“.

BONUS VIDEO Novo klizište u Beogradu: Da li je u pitanju novi investitorski nemar?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar