Foto:printscreen/twitter.com/objektivna_np/

Nakon najstrašnijeg spota kojim se targetiraju N1, Nova S i novine "Nova", a koji se pojavio na Instagram profilu člana glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktora saobraćajnog preduzeća "Lasta" Vladana Sekulića, na društvenim mrežama se pojavio i video protiv kopredsednika stranke Zajedno Nebojše Zelenovića i profesora Ognjena Radonjića. Za njih se u ovom spotu tvrdi da prizivaju nasilje.

Video spotovi u kojima se targetiraju svi oni koji misle drugačije i kritikuju vlast, postali su „pouzdano“ oružje vlasti.

Na društvenim mrežama osvanuo je novi takav uradak, u kojem se crta meta na čelo kopredsedniku Zajedno Nebojše Zelenovića i profesoru Filozofskog fakulteta Ognjenu Radonjiću.

Foto:printscreen/twitter.com/objektivna_np/

U njemu su montirane rečenice izvučene iz konteksta, na način da prizivaju nasilje.

Foto:printscreen/twitter.com/objektivna_np/

Podsetimo, ranije je na Instagram nalogu člana glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktora saobraćajnog preduzeća „Lasta“, Vladana Sekulića, objavljen novi video spot pod nazivom “Stop stranoj propagandi” u kojem se targetiraju novinari i voditelji N1, Nove S i novina Nova.

„Dok se njihove laži šire poput otrova, naše umove oblikuju i zarobljavaju iskrivljene percepcije stvarnosti“, navodi se u spotu uz dramatičnu muziku i ilustruje naslovima vesti sa sajta N1 i kadrovima iz njihovog programa, ali i TV Nova S, kao i naslovnih strana novina „Nova“.

Poručuje se da se „moramo suprotstaviti ovom zlu“ uz snimke skakavaca i drugih insekata štetočina.

Uz poruku da postoji „put ka oslobođenju“ prikazan je isečak iz animiranog filma u kojem lik drži bacač plamena.

Direktor „Laste“ je ovaj post preuzeo sa TikTok naloga „zutoptzsotx“, koji je posvećen objavljivanju video snimaka iz emisija televizija N1 i Nova uz njihovo komentarisanje.

Sekulić je posle pisanja medija, spot „skinuo“ sa svog Instagram profila.

Funkcioner SNS Vladimir Đukanović rekao je da mu se spot dopada i da je pogodio suštinu.

BONUS VIDEO: Poslanik SNS Nebojša Bakarec ponovo je optužio televizije N1 i Nova zagađivačima medijskog prostora,

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar