Željko Mitrović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Vlasnik Pink medija grupe Željko Mitrović izjavio je večeras da je spot o lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, koji je emitovan na Pink televiziji neposredno pre njegovog ubistva, "bio jedan od hiljadu političkih kontraspotova".

U spotu emitovanom u dnevniku te televizije neposredno pre Ivanovićevog ubistva 2018. godine, on je označen kao neko ko je nepošten, ko ima podršku Prištine i ko je izdao poverenje Srba na Kosovu.

Mitrović je u emisiji „Hit tvit“ na televiziji Pink govorio o protestu „Srbija protiv nasilja“, koji je u subotu održan ispred te televizije, navodeći da su okupljeni uzvikivali „ubice, ubice“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ako su mislili na saobraćajnu nesreću, nesrećan slučaj koji je imao moj sin, onda to nije mnogo fer pošto je ovo politički skup i takvih nesreća je bilo na hiljade, a samo o jednoj se govori već punih koliko godina“, rekao je Mitrović govoreći o nesreći u kojoj je poginula 17-godišnja devojka, a njegov sin dobio 12 meseci kućnog zatvora.

Prema njegovim rečima, na protestu ispred zgrade televizije Pink u subotu je bilo manje od 2.000 ljudi, dok je u zgradi Pinka bilo 2.500 ljudi koji su došli da se solidarišu sa zaposlenima na Pinku i njim lično.

Mitrović je izjavio i da je ranije najavio da će rijaliti program „Zadruga“ biti prekinut, odnosno da će biti prekinuta sezona koja je tada bila u toku, a ne ukinut u potpunosti.

BONUS VIDEO: Željko Mitrović spremio „doček“ demonstratima ispred Pinka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare