Foto:TANJUG/ BEOINFO/

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je poslati imejl sa anonimne adrese u kojem piše da je bomba postavljena ispod svakog ili u svaki autobus pokazatelj želje da se unese nemir među Beograđane.

„Naravno da su preduzete sve bezbednosne mere i po proceduri pregledana su sva vozila, uz poštovanje svih uputstava koja je policija naložila. Razumem izbore i želju da se dođe do pozicije, ali moramo svi da postavimo linije preko kojih se neće prelaziti i koje neće urušavati društvo“, rekao je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić.

On je, kako prenosi Beoinfo, u javnost izašao odmah kako ne bi došlo do panike ili „kako ne bi ispalo da nešto skrivamo“.

PROČITAJ JOŠ:

„Zloupotrebljena je nesreća koja se dan ranije desila, ali nigde nije pisalo da vozilo koje je prepolovljeno nije bilo u saobraćaju već je išlo u garažu i da je staro. Zato kupujemo nova vozila, ali kada najavim kupovinu novih autobusa i tramvaja, oni kažu zašto se na taj način troše pare. Uvek je ista priča“, naveo je Šapić, a prenosi Beoinfo u saopštenju.

Govoreći o besplatnim vaučerima, Šapić je podsetio da je podela u vrtićima i školama počela od utorka i da se obavlja po rasporedu i terminima koji su dobijeni od Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, a pojedini roditelji već su ga iskoristili. Roditelji čija deca ne idu u vrtiće mogu da se jave svojoj opštini gde postoji šalter za tu namenu i dobiće vaučer uz zdravstvenu knjižicu deteta ili izvod iz matične knjige rođenih, ukoliko se radi o novorođenčadi, istakao je Šapić.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar