Foto: Nestali Srbija

Mile Kecman, otac nestalog Jove Kecmana (51) iz Beograda, za koga se sumnja da je žrtva klana Veljka Belivuka, kaže da će policija sigurno uporediti DNK utopljenika pronađenog kod Kostlolca sa njegovim sinom.

„Želim da prestane ova agonija, sina mi nema već skoro dve godine. Ne znam čije je telo nađeno u Dunavu kod Kostolca, ali voleo bih da nađem mog Jovu živog ili mrtvog, a ako je mrtav da mogu da ga sahranim kako dolikuje, pa da umrem u miru. Meni dođe sada da se obesim, umreću koliko se nerviram“, kaže Mile, prenosi Telegraf.

Ovako je za Kurir počeo svoju tešku priču, punu neizvesnosti, Mile Kecman, otac nestalog fitnes-instruktora Jova Kecmana (51), kome se gubi svaki trag 24. septembra 2020. u Malom Mokrom Lugu u Beogradu. Vlasnik teretane iz Beograda našao se na spisku nestalih, za koje se sumnja da su žrtve klana uhapšenih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pročitajte još:

Tela žrtava klana Belivuk-Miljković nisu nađena, a utvrđeno je da su suparnike komadali i bacali u Dunav, postoje indicije da je telo, koje je u petak nađeno u Dunavu kod Kostolca, upravo nestali Jovo Kecman.

Mile Kecman kaže „da mu je teško jer ništa ne zna o sinu“.

„Od kad je nestao, ja ne živim. Ne ustajem iz kreveta, teško mi je. Policija je dolazila kod mene, ali za ovaj leš kod Kostolca nije niko dolazio. Moj DNK je u bazi, tako da nema potrebe da me zovu, verovatno će oni sve to sami proveriti, pa ako budu sigurni zvaće me“, kaže tužnim glasom Mile i napominje da je Jovo imao tetovaže po celom telu, pa i po nogama, a da mu se čini da na nogama nađenim u Dunavu nema tetovaža.

On se prisetio i dana kada mu je sin nestao.

„Uzeo je pare, koje sam ja digao na kredit i otišao. I od tada ništa o njemu ne znam. Pogrešio sam što nestanak nisam prijavio odmah, nego tek nakon sedam dana. Kajem se zbog toga. Možda bi sve bilo drugačije“, priča nesrećni otac i kaže da ne želi da govori o tome da li iza nestanka stoji Belivuk, ali priznaje da je njegov sin uvek bio na granici sa kriminalom.

„Uvek je bio na granici. Nažalost, nisam to mogao da sprečim. Nije voleo drogu i alkohol, ali je bio prevarant. Nije bio dobrica. Bio je i u zatvoru, zbog razbojništva, i voleo je da prevari. Recimo, uzme kola od nekoga, pa ih proda i zadrži pare za sebe, eto to je radio“, kaže on.

„Taj prijatelj koji je odvezao Jovu do Malog Mokrog Luga je došao kod mene. Seo je na stolicu, a ja sam uzeo nož, prislonio mu na grlo i pripretio mu da mi kaže gde mi je sin. Rekao je da ne znam i nakon toga je taj mladić, koga je Jova znao tek godinu dana, otišao u Slovačku da radi“, ispričao je za Kurir Mile Kecman.

Otac nestalog muškarca kaže i da je nakon Jovinog nestanka sve krenulo nizbrdo.

„Otplaćujem kredit i jedva živim, morao sam da izdam gornji sprat kuće kako bih plaćao dugove. Smršao sm 20 kilograma od nerviranja, čak mi je i majka od 103 godine, koja je bila zdrava kao dren, umrla od tuge kad je videla koliko venem. Rekla je: “ Moram umreti pre sina, ne mogu da podnesem da on umre prvi““, kaže Kecman.

BONUS video: Sve žrtve Belivukovog klana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar