Foto: Nestali Srbija, Arhiva

Porodica Jove Kecmana (51), personalnog trenera i vlasnika teretane iz Beograda, koji je poslednji put viđen 24. septembra u beogradskom naselju Mali Mokri Lug i čiji se nestanak vezuju za grupu uhapšenog vođe navijača Veljka Belivuka, istakla je da su ih pre nekoliko dana posetili pripadnici policije i uzeli DNK od oca pomenutog sportskog instruktora.

Mile Kecman, otac nestalog Jove, rekao je za medije da još uvek nema nikakvih saznanja o slučaju, ali i da njegov sin nije imao nikakve veze sa Partizanom.

Pročitajte još:

„Dolazili su ovde kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam… Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao“, rekao je ovaj čovek, prenosi Blic.

Podsetimo, portal Nova.rs već je pisao o nestanku fitnes instruktora Jove Kecmana. On je nestao 24. septembra sa 16.000 evra u džepu u beogradskom naselju Mali Mokri Lug i njegova porodica od tada traga za njim.

Devojka nestalog trenera tvrdila je ranije u razgovoru za naš portal da Jovo nikome nije dugovao novac, ali da zna da je u periodu pre nestanka njegov otac podigao kredit i pozajmljivao u ime sina od komšija i poznanika. Kako je istakla, on se dve nedelje pre nestanka promenio i da se žalio da ima izvesni “lični problem”, ali nije želeo da otkrije o čemu se radi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sa druge strane, Bogdan Pušić, načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova, izjavio je ranije za medije da se Kecmanov nestanak dovodi u vezu sa Belivukovom grupom.

Podsetimo, grupa Belivuka, zvanog Velja Nevolja, pala je početkom februara u velikoj akciji MUP i BIA. Terete se za teška krivična dela, među kojima su otmice, ubistva i iznude.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar