Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Tela sa povredama od vatrenog oružja pronađena su u kući u mestu Novo Rujce kod Lipljana, a ustanovljeno je da su svi članovi jedne porodice.

Iz policije Kosova saopšteno je da su u selu Novo Rujce kod Lipljan pronađena tri tela i da se radi o članovima jedne porodice. Sumnja se da je muškarac ubio suprugu i sina, a potom počinio samoubistvo. Utvrđeno je da se radi o porodici Bekteši. Prema informacijama sa lica mesta zločin i saoubistvo izvršeni su vatrenim oružjem, a tela će biti poslata na obdukciju. Da se radi o albanskoj porodici Bekteši potvrdio je i premijer privremenih prištinskih organa Aljbin Kurti u svom saučešću objavljenom na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Meštani sela, rekla su da sumnjaju da je otac ubio sina i suprugu a onda i sebe, ali to nije još je potvrđeno iz Kosovske policije. Od meštana se takođe saznaje da su ostali članovi porodic šokirani ovim zločinom i odmah im je ponuđena lekarska pomoć.

Policija je trenutno pokrenula istragu o slučaju i okolnostima koje karakterišu incident – navodi se u saopštenju policije.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar