Foto: Facebook

Ivica M. (45) iz Vladičinog Hana nakon što je u nedelju svojim kolima udario, na putu između Predejana i Grdelice, Juliju Dimitrijević (40) pobegao je sa mesta nesreće, pa oprao svoje vozilo kako bi skinuo sve tragove, sasalušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nakon saslušanja osumnjičenog, Osnovnom sudu u Leskovcu podnet je predlog za određivanje pritvora. Od strane Osnovnog suda pritvor je određen samo po jednom od osnova predloženih od strane tužilaštva, zbog čega će protiv odluke o pritvoru biti podneta žalba.

Kada je policija uhapsila Ivicu na njegovom automobilu bila su vidljiva udubljenja. Julija je sahranjena, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica saobraćajne nesreće.

„Vozilo je na veštačenju. Dosadašnja istraga je pokazala da je osumnjičeni oprao automobil kojim je udario ženu, a ona preminula od teških povreda. Međutim, na vozilu se vide oštećenja od udarca. On će danas biti saslušan u tužilaštvu“, kaže izvor Telegraf.

Obdukcija

Podsetimo, nastradala je kada se vraćala sa posla.

„Telo je pronađeno oko 17 časova pored puta. Odmah je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti“, naveli su pre tri dana iz leskovačke policije.

„Tu, kraj starog auto-puta između Gredelice i Predejana, je autobusko stajalište. Ona se najverovatnije kretala pešice ka kući kada je neko udario i pobegao. Bila je divna žena“, rekli su meštani ovog mesta.

Iza Julije je ostalo dvoje dece, sin (22), ćerka (19) koji žive i rade u Beogradu. Razvela se pre nekoliko godina. Živela je sama sa ocem u mestu Palojce, a majka joj je preminula.

Bonus video: Saobraćajna nesreća u Ljutice Bogdana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar