Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Shutterstock

Jeziv slučaj silovanja Mare K. (69) koju je zlostavljao sin njenog vanbračnog partnera, Đorđe J. (23) u selu Tovariševo kod Bačke Palanke otvorio je niz neobjavljivanih slučajeva u ovom selu. Između ostalog, otkriven je i drugi slučaj silovanja od pre desetak dana u kome je lokalni frizer Dejan N., navodno, takođe zlostavljao 19-godišnju devojku.

Iz Policijske uprave Novi Sad potvrdili su za portal Nova.rs da je Dejan N. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje, a iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu i da je osumnjičeni saslušan.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U selu Tovariševo meštani navode da je reč o mladiću koji je nekoliko godina, periodično, boravio i radio u inostranstvu, a da je pre izvesnog vremena otvorio frizerski salon u centru sela.

„Kažu da mu je taj salon služio kao paravan za nelegalne poslove. On važi za problematičnog mladića, a i otac mu je bio problematičan. Mada, kažu da je i ta devojka problematična. Navodno, kažu da je ona njemu tražila da se uzmu za papire, ali i da je on pristao za 1.000 evra. Ona mu je dala pare, a on nije hteo da se uzmu, pa ga je ona prijavila za silovanje da bi mu se osvetila“, navode meštani ovog sela.

Istraga ovog slučaja je u toku, nakon čega će se saznati šta se zapravo dogodilo.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ono što je dodatno uznemirilo meštane je činjenica da ova dva silovanja podsećaju na slučaj od pre nekoliko godina kada je uhapšen još jedan muškarac zbog silovanja, ali i ubistva.

„Dogodila su se četiri misteriozna ubistva starica. Sve četiri su bile silovane i ubijene. Danima se tragalo da bi na kraju kada je silovao i ubio petu ženu ostavio trag i policija ga je uhapsila“, navode naši sagovornici i dodaju da je u pitanju bio tada tridesetogodišnji muškarac koji je napadao starije žene, pljačkao i ubijao, a sve pokušao da predstavi  bi delovalo da je prirodna smrt.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ljudi su posumnjali jer su sve žene bile udovice, između ostalog i jedna popadija. To je bio čovek koji se doselio iz susednog sela i oženio jednom meštankom. Sada je u zatvoru osuđen na 40 godina robije“, priseća se jedna starija žena.

Podsetimo, dva silovanja i prebijanje sa teškim telesnim povredama uzdrmali su javnost. Đorđe J. (23) uhapšen je zbog sumnje da je tokom proteklog vikenda silovao 69-godišnju maćehu, a samo dve nedelje ranije uhapšen je i Dejan N. zbog silovanja 19-godišnje devojke.

Na Veliki petak dogodio se i napad na Todora Š. (78) koga je maloletnik (9,5) gađao kamenjem i ciglom, da bi kada je čovek pao, prišao i nastavio da ga tuče po rebrima. Todor Š. Se od tada nalazi u komi.

BONUS VIDEO: Kamion na Karaburmi pregazio dete od 17 meseci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar