Foto:Screenshot/Instagram

Uroš i Miloš, sinovi Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića umešani su u prostituciju, zbog čega je za njima raspisana i poternica, dok su lisice stavljene Sonji L. koja je obavljala poslove sekretarice, kao i Vuku Stankoviću. Paravan za prostituciju osumnjičenima je bio studio za masaže "Relaxingzen", preko kojeg su mamili korisnike usluga prostitucije.

Braća Panić su zajedno sa dvoje uhapšenih, Stankovićem i Sonjom L, organizovali prostituciju, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena Sonja L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

Foto:Screenshot/Instagram/vukeeeeee

Osunmnjičeni Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Inače, u opisu profila „Belgrade nights“ nalazi se i link ka sajtu za salon u kojem se odvijala prostitucija, međutim, on je sada nedostupan.

Pretpostavlja se da su nadležni organi onemogućili pristup pomenutom sajtu.

Radi u renta-kar agenciji

Panići i uhapšeni Stanković su nerazdvojni, a Stanković je čak zaposlen i u njihovoj renta-kar agenciji.

Pročitajte još:

Kako je naš portal pisao, Miloš i Uroš Panić uspeli su da izbegnu hapšenje tako što su nekoliko sati pre akcije hapšenja napustili Srbiju. Nije poznato gde su otišli.

Akcija hapšenja odigrala se sinoć, a za Panićima je raspisana potraga.

Uroš i Miloš Panić Foto:Screenshot/Instagram/milos____panic

Podsetimo, Uroš Panić je široj javnosti poznat po snimcima bahate vožnje skupocenim automobilom „lamborgini“ po beogardskim ulicama i vređanju srpske policije.

Panić je vozeći automobil u novembru prošle godine marke „lamborgini“ udario u vozilo marke „pasat“ kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac nakon čega je pobegao sa mesta nezgode, a policija je ubrzo u jednoj novobeogradskoj ulici pronašla automobil.

VIDEO: Zastarele prijave protiv Uroša Panića: I šta sad?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare