Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Instagram/uros__panic__

Policija je raspisala poternicu za Urošem i Milošem Panićem zbog sumnje da su posredovali u prostituciji. Njih dvojica su sinovi Petra Panića Pane, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM lišilo je slobode osumnjičene V.S. i S.L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U.P. i M.P., koji su nekoliko časova pre realizacije hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije iz člana 184. Krivičnog zakonika, potvrđeno je za Nova.rs.

Uroš i Miloš Panić Foto:Screenshot/Instagram/milos____panic

Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena S.L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

Osumnjičeni V.S. je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50% do 70% zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica. Za licima U.P. i M.P. raspisana je potraga, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare