Sinovi Zvezdana Terzića, Nikša i Kostadin, našli su se u fokusu javnosti nakon što su privedeni zbog sumnje da su, zajedno sa vlasnikom "Nane" Lukom Kurtovićem, na Voždovcu pretukli Uroša Jankovića i naneli mu teške povrede. Nikša Terzić, koji je inače zaposlen u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA), navodno je Jankovića udarao službenim pištoljem. O Nikšinom službovanju u BIA nedavno govorio je i nekadašnji direktor Vojno-bezbednosne agencije Momir Stojanović, otkrivajući da Terzić "poršeom" ide na terene i odbija da koristi službena vozila.

Nikša i Kostadin Terzić uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, potvrđeno je za portal Nova.rs. Zajedno sa njima priveden je i vlasnik „Nane“ Luka Kurtović i oni su saslušani u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tuča u kojoj su, kako se sumnja, učestvovali Terzići, dogodila se na Voždovcu posle jednog slavlja, a zbog čega je došlo do prebijanja Uroša Jankovića, utvrdiće istraga.

Prema istim informacijama, Janković je zadobio prelome nosa i potkolenice, a Nikša Terzić mu je povrede naneo drškom službenog pištolja.

Foto:Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Da je Nikša Terzić zaposlen u Bezbednosno-informativnoj agenciji nije bila tajna, ali je nekadašnji direktor Vojno-bezbednosne agencije Momir Stojanović izneo u intervju za „Fajter“ detalje o njegovom ponašanju na radnom mestu, a taj snimak se ovih dana naširoko deli na društvenim mrežma.

„Frapantna je vest da je sin direktora Crvene zvezde, gospodina Terzića, zaposlen u BIA. Ali, ni to nije problematično koliko činjenica da zaposleni u BIA ne mogu da ga ubede da operativne zadatke kojima se bavi BIA realizuje službenim autom već  to čini svojim ličnim „poršeom“ jer navodno dete je naviklo na „porše“ i neće sada da se bavi… Možete zamisliti kada bi tim „poršeom“ napravi nilo kakav incident, za to bi bila kriva služba, ne bi bio kriv tata“, kazao je Stojanović.

Foto:Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Redakcija portala Nova.rs uputila je pitanja Bezbednosno-informativnoj agenciji pitanja u vezi sa prebijanjem mladića, ali do zaključenja ovog teksta odgovore nismo dobili.

Negirali da su istukli Jankovića

Terzići i Kurtović saslušani su u petak u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu i svi su izneli istu odbranu – negiali su izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Osim što su negirali, trojica osumnjičenih nisu želeli da iznose dalju odbranu. Napad se dogodio u blizini lokala brze hrane na Voždovcu, a portal Nova.rs obišao je lice mesta.

Foto:Nova.rs

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnelo zahtev da se svoj trojici odredi pritvor.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar