Braća Terzić, Kostadin i Nikša, uhapšeni su pre nekoliko dana zbog sumnje da su brutalno pretukli fudbalskog menadžera Uroša Jankovića. Janković je u napadu zadobio teške telesne povrede, a braća Terzić završila su iza rešetaka. Jednom od njih, Kostadinu, nije strano kršenje zakona, pa je tako pre nekoliko godina privođen u Budvi upravo zbog nasilničkog ponašanja.

Braća Terzić uhapšena su zbog sumnje da su 17. oktobra u blizini jednog restorana brze hrane na Autokomandi pretukli fudbalskog menadžera Uroša Jankovića. Janković je udaran pištoljem i tom prilikom je teško povređen.

Oštećeni fudbalski menadžer je ispričao da su mu Terzići i vlasnik „Nane“ najpre preprečili put, a potom ga brutalno napali.

Uroš Janković, Aleksandar Gruber, Mateja Kežman (sleva nadesno), Sergej Milinković Savić (sedi). Foto: fejsbuk/KRIK

„Nakon što su džipom, dolazeći iz suprotnog smera, udarili u automobil u kom je bio moj vozač, napali su mene, Marušića, njegovu suprugu i majku. Mene su udarili pištoljem u slepoočnicu, a sinovi Zvezdana Terzića i vlasnik ‘Nane’ uz pomoć više napadača su me besomučno udarali pištoljima po glavi i vitalnim delovima tela. Prelomljena mi je jagodična kost i leva noga. Prebačen sam u Klinički centar gde sam i operisan“, rekao je Janković za Vijesti.

Pročitajte još:

Ipak, ovo nije prvi put da se Terzići nađu u fokusu javnosti zbog incidentata. Pre nekoliko godina, crnogorski mediji pisali su o Kostadinu, nakon što je fizički napao radnika obezbeđenja jednog gradilišta u Budvi.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Incident se dogodio 2016. godine, u ranim jutarnjim časovima. Nakon što je sa društvom izašao iz diskoteke, Terzić je krenuo da lupa po metalnoj ogradi gradilišta.

„Pokušavali su da polome ogredu, kada je izašao noćni čuvar i zamolio ih da prestanu. Međutim, oni su odbili to da urade, te su počeli da vređaju stražara, a potom ga je Kostadin nekoliko puta udario“, pisale su crnogorske Vijesti.

Pročitajte još:

Policajci su ubrzo priveli Terzića i protiv njega je podneta krivična prijava. Ipak, pušten je da se brani sa slobode, nakon što je prihvaćena kaucija od 6.000 evra.

Podsetimo, braći Terzić, kao i vlasniku kluba „Nana“ Luki Kurtoviću određen je pritvor zbog sumnje da su prošle nedelje, ispred jednog lokala brze hrane na Voždovcu, pretukli fudbalskog menadžera Uroša Jankovića.

Radi u Bezbednosno-informativnoj agenciji

Jedan od uhapšene braće Terzić, Nikša, zaposlen je u Bezbednosno-informativnog agenciji (BIA).

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sumnja se da su žrtvu tukli pištoljem po glavi i naneli mu teške telesne povrede.

Sa druge strane, Janković je odranije poznat kao saradnik bivšeg fudbalera Mateje Kežmana. On je pre nekoliko godina hapšen je po nalogu belgijske policije zbog sumnje da je prao novac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare