Nikši i Kostadinu Terziću, sinovima Zvezdana Terzića, kao i vlasniku "Nane" Luki Kurtoviću, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su pre nekoliko dana na Voždovcu pretukli Uroša Jankovića (38), fudbalskog menadžera. Portal Nova.rs obišao je mesto gde se dogodio stravični napad, a postoje dve verzije zbog čega je došlo do jezivog napada.

Braća Terzić uhapšena su zbog sumnje da su 17. oktobra u blizini jednog restorana brze hrane na Autokomandi pretukli fudbalskog menadžera Uroša Jankovića. Janković je udaran pištoljem i tom prilikom je teško povređen.

Foto:Nova.rs

Oštećeni fudbalski menadžer je za Vijesti ispričao da su mu Terzići i vlasnik „Nane“ najpre preprečili put, a potom ga brutalno napali.

Foto:Nova.rs

„Nakon što su džipom, dolazeći iz suprotnog smera, udarili u automobil u kom je bio moj vozač, napali su mene, Marušića, njegovu suprugu i majku. Mene su udarili pištoljem u slepoočnicu, a sinovi Zvezdana Terzića i vlasnik ‘Nane’ uz pomoć više napadača su me besomučno udarali pištoljima po glavi i vitalnim delovima tela. Prelomljena mi je jagodična kost i leva noga. Prebačen sam u Klinički centar gde sam i operisan“, rekao je Janković za Vijesti.

Uroš Janković, Aleksandar Gruber, Mateja Kežman (sleva nadesno), Sergej Milinković Savić (sedi). Foto: fejsbuk/KRIK

Terzići i Kurtović su ubrzo privedeni, a zasad postoje dve verzije napada.

Naime, pretučeni fudbalski menadžer je za Vijesti istakao da je pre više od godinu imao sukob za Zvezdanom Terzićem, koji je, kako tvrdi, pokušao da ga reketira. Ne isključuje se da je to bio motiv za napad.

Pročitajte još:

Sa druge strane, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, ispituje se da li napad ima veze sa regrutovanjem fudbalera iz mlađih kategorija, zbog čega je navodno došlo do svađe između Jankovića i Terzića.

Podsetimo, Nikša i Kostadin su sinovi generalnog direktora Crveze zvezde Zvezdana Terzića.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Jedan od uhapšene braće Terzić, Nikša, zaposlen je u Bezbednosno-informativnog agenciji (BIA).

Sa druge strane, Janković je odranije poznat kao saradnik bivšeg fudbalera Mateje Kežmana, a pre nekoliko godina hapšen je po nalogu belgijske policije zbog sumnje da je prao novac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare