Foto: Irfan Ličina/Nova.rs/Facebook/Osobe koje su preselile na Ahiret

Safet Zekić (56) nastradao je kada je skočio u reku da pomogne komšiji (70), a onda ih je obojicu odnela nabujala Trnavica u Novom Pazaru kada su pokušavali da spreče da se voda izlije na kuće u njihovom naselju. Njegov šurak Rešad Hajrović navodi da je Safetovoj najmlađoj ćerki nateže, kao i da je pod terapijom. Takođe, on je rekao i da je devojčica juče htela da skoči u reku da pronađe oca.

Safet i njegov komšija pokušavali da sačuvaju radionicu i kuću, ali nisu imali džakove već su stavljali daske i najlone, navodi sagovornik Blica.

„Voda je bila toliko jaka da je povukla komšiju, moj zet je tada skočio za njim kako bi ga spasio. U tom trenutku voda ga je potopila. Moj sestrić je sve to video i trčao je do jednog drvenog mostića kako bi pokušao da spasi oca. Nažalost, nije uspeo a zatim je i on sam upao u reku. Sestrić je uspeo da se zadrži za grane, a zatim je u pomoć stigao i komšija koji je uspeo da ga zadrži. Samo pukom srećom je spasen. U jednom danu mogao sam da izgubim i zeta i sestrića“, objašnjava Hajrović.

Reka Trnavica Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Napomenuo je i da su Safetova deca sada siročići.

„Ima troje dece. Njegov najstariji sin ima 32 godine, a najmlađa ćerka ima samo 17 godina. Nemaju deca ni oca, a ni majku jer mi je i sestra umrla pre 10 godina od karcinoma“, ističe on.

Hajrović kaže i da za svog zeta ima samo lepe reči.

„On je bio radnik, dobar, vredan.. Duša od čoveka. Obožavao je svoju decu“, dodaje sagovornik.

Foto: Facebook/Osobe koje su preselile na Ahiret

Kako kaže, Safetovo telo pronađeno je juče oko 13 sati.

Pročitajte još:

Posetimo, Safet Zekić (56) i njegov komšija (70) udavili su se u nabujaloj reci Trnavica u Novom Pazaru kada su pokušavali da spreče da se voda izlije na kuće u njihovom naselju. Iz brze reke koja je nosila sve pred sobom, samo pukom srećom spasen je Safetov sin.

BONUS VIDEO: Masovna tuča u Novom Pazaru – intervenisala i policija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar