Foto: Instagram/192_rs

Sedam osoba, među kojima i dvoje dece, povređeno je u udesu koji se sinoć dogodio u Velikim Kupcima kod Kruševca.

U teškom sudaru učestvovala su dva putnička vozila i traktor sa manjom prikolicom, a prema nezvaničnim informacijama, radi se o povredama koje nisu opasne po život.

Prema prvim informacijama ukazuje se da je automobil marke Reno, pančevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Ravni i u kome je pored vozača bio još jedan saputnik, udario u neosvetljenu prikolicu ispred sebe, koja je bila prikačena za traktor u kretanju u istom smeru.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nakon toga došlo je do prelaska Renoa u suprotnu traku i sudara sa automobilom marke Pežo, aleksandrovačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Kruševca i u kome je pored vozača bila i jedna ženska osoba, kao i dvoje dece. Od siline udarca došlo je do prevrtanja Renoa na krov, piše RTK.

Prema nezvaničnim informacijama, proverom na licu mesta kod vozača traktora ustanovljeno je stanje teške alkoholisanosti, dok kod vozača putničkih automobila nije nađeno prisustvo alkohola u organizmu.

Uviđaj lica mesta obavila je kruševačka Saobraćajna policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, a povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Bolnicu. Na lice mesta su izašli i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

Zbog uviđaja mesta događaja, saobraćaj na ovoj deonici normalizovan je oko 21.30.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar