Bor samoubistvo oca i sina
Nesreća u Boru Foto:SJ/Nova.rs/Filip Krainčanić/Nova.rs

Nezapamćenoj tragediji, koja se juče desila u Boru u Ulici 3. oktobar, kada su otac Mile (61) i sin Dejan (37) izvršili samoubistvo skokom sa osmog sprata zgrade u kojoj su živeli, prethodila je žustra rasprava dvojice muškaraca.

„U jednom momentu prvo se Dejan bacio sa terase a odmah za njim i Mile, verovatno odmah kada je video šta se dogodilo i da mu je sin nastradao“, kaže naš izvor.

Prema rečima komšija, kobnog dana čula se buka iz njihovog stana i rasprava ali kako tvrde, to nije ništa bilo neuobičajeno jer su se Rajići i ranije stalno svađali.

Pročitajte još:

„Nešto se čulo „nemoj to da radiš“, e baš hoću“ , pa opet „nemoj“. Kasnije smo čuli da su nastradali i Mile i Dejan. Nemam reči, velika tragedija“, kažu komšije.

Prema rečima komšija Miletu je pre nekoliko godina transplatirano srce., dok za Dejana tvrde da je više bio u Beogradu a da je s vremena na vreme dolazio kući. Za Mileta tvrde da je bio prek čovek.

„Mnogo je bio nervozan. Šta bi Dejanu da se odluči na korak da sebi oduzme život, to nikome nije jasno. Neka počivaju u miru, nezapamćena tragedija“, dodaju komšije.

Obojica su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta. Majka je odmah prevezena u Opštu bolnicu u Boru..

BONUS video: Nesreća kod pumpe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar