Foto: Goran Srdanov, Vesna Lalić, Dragan Mujan/Nova.rs/Facebook

Ubistvo mlade studentkinje Ivane Krivokapić, koja je 24. decembra pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, još uvek nije rasvetljeno. Iako su se u medijima pojavile informacije da je osumnjičen Ivanin prijatelj, kako saznajemo, još uvek se traga za NN osobom, a osumnjičenog za sada nema.

„Jos uvek nema osumnjičenog u ovom postupku. Istraga se i dalje vodi protiv NN lica. Čekaju se rezultati određenih veštačenja. Policija i tužilaštvo će blagovremeno obavestiti javnost o novim okolnostima“, rečeno nam je u tužilaštvu.

Nedavno je isplivala informacija da je u njenom stanu pronađen DNK izvesnog J.G., a pojedini mediji su preneli da je on osumnjičen za zločin. Ipak, ti navodi nisu potvrđeni od strane policije i tužilaštva.

Podsetimo, telo devojke su pronašla braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, došli su do stana i kada su razvalili vrata zatekli su devojku na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Pročitajte još:

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen njen mobilni telefon. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom. U stanu nisu pronađeni ključevi, te se sumnja da je ubica zaključao za sobom. Sve ukazuje na to da je u pitanju neko koga je Ivana dobro znala i koga je pustila u svoj dom.

Nedelju dana od pronalaska Ivane, 30. decembra se oglasilo tužilaštvo i saopštilo da rezultati obdukcije ukazuju na to da se radi o ubistvu. Od tada se traga za NN osobom.

Uprkos brojnim navodima medija, da tragovi vode ka Ivaninom prijatelju J.G., zvanično još uvek nema osumnjičenog u ovom slučaju.

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar