Bahati sin kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Uroš Panić, koji se ovih dana nalazi u fokusu javnosti zbog tuče u Budvi u kojoj je jedan mladić pregažen automobilom nakon što je onsvešćen od udaraca, nastavlja sa svojim bahatim ponašanjem i ruganjem policiji. Na svom Instagram profilu sada je objavio svežanj koverti, uz objašnjenje da je reč o 28 kazni koje su stigle na njegovu kućnu adresu.

„Poštar vezao gumicom kazne, 28 komada“, napisao je Uroš Panić na svom Instagram profilu iz emotikon koji plače od smeha.

Foto: Instagram/uros__panic__

Ova objava usledila je nakon što je Nova.rs otkrila da se na snimku tuče iz Budve, koji su objavile najpre podgoričke Vijesti, nalazi i kumče predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Uroš Panić. Kako smo objavili, Panić nije osoba koja je pregažena automobilom, niti je on bio za volanom u tom trenutku.

Uroš Panić Foto: Instagram/uros__panic__

Tuča je, podsećanja radi, izbila 25. jula između dve grupe mladića iz Srbije. U jednom trenutku jednog od mladića su nasilnici nokautirali, a on je bez svesti završio na zemlji. Potom su ga, kako se može videti, pregazili automobilom! Ovaj događaj završen je bez podnošenja krivičnih prijava ali nakon što je snimak obišao domaće i regionalne medije, oglasilo se crnogorsko tužilaštvo koje je pojasnilo da nije u potpunosti bilo upoznato sa svim okolnostima ovog događaja, te da je predmet prosleđen Višem državnom tužilaštvo na odlučivanje o daljem postupanju.

U međuvremenu, Vijesti su objavile i da je državljanin Srbije Dušan Milošević iz Kragujevca vozio sporne noći džip kojim je prešao preko nogu mladića koji je ležao u Mediteranskoj ulici u centru Budve, te da je mladić koji je pregažen Aleksandar P. belgijski državljanin, poreklom iz Srbije. Milošević i Aleksandar P. su kumovi.

Petar Pannić Pana i Aleksandar Vučić Foto: Privatna arhiva

Bahaćenje kao stil života

Inače, Uroš Panić je sin Petra Pane Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Tuča u Budvi i objavljivanje kazni koje su mu stigle na kućnu adresu u svežnju predstavlja samo jedan u nizu poteza mlađeg Panića koji se često nalazi u centru skandala. Na društvenim mrežama je ranije objavljivao i kako vređa saobraćajce koji bi pokušali da stanu na put njegovom divljanju u vožnji, koristi znak „stop“ koji imaju saobraćajci u okviru svoje opreme i slično. Snimke zabeležene u vožnji potom objaviljuje na svojim društvenim mrežama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare