Kumče predsednika Aleksandra Vučića, Uroš Panić, koji je poznat po nizu skandala, bahatoj vožnji i vređanju policajaca, našao se u tuči koja se krajem jula dogodila u Budvi, a sada su se pojavili i snimci tog događaja. Jedan od mladića koji je učestvovao u makljaži je nokautiran, a potom su ga pregazili automobilom.

Do tuče je došlo između dve grupe mladića iz Srbije, a na prilično uznemirujućem snimku može se donekle videti i šta se tačno dogodilo. U jednom trenutku jednog od mladića su nasilnici nokautirali, a on je bez svesti završio na zemlji. Potom su ga, kako se može videti, pregazili automobilom! Međutim, redakcija portala Nova.rs došla je do nezvaničnih informacija da je jedan od mladića koji su se nalazili na licu mesta Uroš Panić, sin Petra Panića, inače kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kom su skandali i bahaćenje drugo ime.

Uros Panić Foto:Instagram/uros__panic__

Iz policije je ranije rečeno za RTCG da je incident prijavljen 25. jula i da je izdat prekršajni nalog zbog saobraćajnog dela. Kazali su da se tužilac izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Prema rečima predstavnika budvanske policije sa kojima je razgovarao RTCG, oni su uradili sve što je u njihovoj moći, prikupili sva obaveštenja, niko od aktera nije hteo da podnese prijavu, a mladić koji je prema snimku pregažen automobilom tvrdio je da nema nikakve povrede i one nisu ustanovljene.

Već divljao u Budvi

Podsetimo, Uroš Panić je široj javnosti poznat odranije zbog brojnih sukoba sa zakonom. U Budvi je svojim automobilom BMW avgusta prošle godine već pravio incidente. Tada su ga primetili policajci koji su bili u službenim kolima i krenuli da ga jure. Usledilo je bekstvo, a on je pobegao u hotel u kome je i odseo.

Uroš Panić Foto: Instagram/uros__panic__

Ipak, policajci su ga identifikovali i pronašli. Vučićevo kumče je zaradilo kaznu, a sudija za prekšaje mu je izrekao da mora da plati 300 evra zbog saobraćajnog prekršaja. Tu nije bio kraj.

„Panić je potom i bahato parkirao BMW na mestu gde to nije smeo i, naravno, „pauk“ mu je odneo automobil. Na kraju je platio obe kazne, podigao automobil i otputovao iz Budve“, rekao je ranije sagovornik Nova.rs.

Mlađi Panić svoje bahanalije često dokumentuje video zapisima, a potom ih objavljuje na društvenim mrežama. Na tim snimcima može se videti i kako otvoreno vređa policajce i ruga se kako mu niko ništa ne može.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare