Policija, uviđaj, uvidjaj
Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Policija u Obrenovcu zaplenila je "porše" koji je vozio S. Đ. (30) i iz njega, u ponedeljak oko 17.00 sati, pucao na Stefana T. (28). Osumnjičenom za pucnjavu određen je pritvor do 48 sati.

Prema nezvaničim informacijama Telegrafa, S. Đ. je član navijačke grupe „Principi“ kojom je rukovodio Veljko Belivuk.

„Stefan je u ponedeljak oko 17.00 sati pozvao policiju i rekao da je na njega pucano iz „poršea“. Da su u automobilu trojica maskiranih napadača. Policija je nakon prijave u naselju Zvečka pronašla vozača i automobil. Osumnjičenom za pokušaj ubistva određeno je policijsko zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu“, kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Inače, samo dana ranije u Obrenovcu samo na drugom kraju grada dogodila se pucnjava i tuča. Policija sumnja da su napadi povezani i da je motiv obračuna sukob u jednoj diskoteci sa radnicima obezbeđenja.

Palica i pucnjava

Policija u Obrenovcu traga za četvoricom mladića koji su u nedelju oko 20.30 časova u Ulici Vuka Karadžića pretukla Nikolu D. (27), a zatim pucali u njegovog druga Vukašina M. (24) zvanog „Sonko“.

Npadači su drvenim palicama polupali Nikolin automobil „ford fijesta“, zatim ga pretukli, pa pucali u Vukašina.

„Policija je na mestu pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja. Nakon što je Nikoli ukazna lekarska pomoć on je saslušan u policiji. Mladić je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitet napadača. Nikola je rekao da je video da je jedan od mladića u njegovog drugaVukašina ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio“, kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Insektori su u pronašli automobil iz kog je pucano na Vukašin, ali ne i napadače koji su identifikovani.

Bonus video: Policija u Zemun polju pokušala da zaustavi BMV, vozač im uzvratio hicima iz pištolja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar