Policajac na Pinku besramno izvređao Igora Jurića i njegovu mrtvu ćerku VIDEO

Hronika 29. dec. 202109:00 > 09:0029 komentara
Podeli:
Igor Jurić, Printscreen/Nova S
Igor Jurić, Printscreen/Nova S

Dok je akcija #nisamprijavila preplavila društvene mreže, u kojoj žrtve nasilja govore zbog čega slučaj nisu prijavile nadležnim organima, na nacionalnim frekvencijama vidimo upravo te ljude koji sputavaju žrtve da istupe. Žarko Popović, bivši šef odseka za krvne delikte, osvrnuo se na tragičnu smrt devojčice Tijane Jurić, okrivljujući njenog oca Igora Jurića.

„Ovo je Žarko Popović, bivši šef odseka za krvne delikte. Ovo je čovek koji je vodio računa o bezbednosti gradjana. Čovek koji na ovaj način govori o jednom mrtvom detetu. Pitamo se zašto #nijeprijavila ? Ne pitajte više nikad. Ovo je odgovor. I džabe šaljete svoje pse na mene“, napisao je osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ na svom tviter profilu.

Pomenuti Žarko Popović, gostujući na TV Pink, izrekao je neke stvari koje su bez reči ostavile i voditelja.

"On je čovek kome je ćerka ubijena. A nije sebe pitao zašto ćerka od 15 godina u 23 sata uveče, u šorcu izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole", rekao je Žarko Popović.

Pročitajte još:

Voditelj je vidno šokiran, ne očekujući tako besramnu izjavu, više puta upitao da li je Popović siguran u to što je rekao i da li misli da je to prikladno.

Da Popović ne zna za sramotu i šta je to "prikladno" videli smo odmah, ali ga to nije sprečilo da nastavi svoj put ka dnu društvene lestvice.

"Jeste siguran sam. prikladno je. Neko nekad "pere savest" preko nekih priča", nastavio je Popović o Igoru Juriću.

Čovek koji je radio u policiji izjavi ovakve stvari, mislim da imamo odgovor zbog čega "nisam prijavila".

BONUS VIDEO: #NisamPrijavila: Kako sistem štiti nasilnike?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar