Foto: MUP Srbije

Policajac Igor A. (28) od protekle srede nalazi su pritvoru u Okružnom zatvoru u Užicu, nakon što je deportovan iz Republike Srpske.

Podsetimo, u drugoj polovini maja ove godine, policajac je brutalno pretukao mladića Ervina Ć. u jednom kafiću u svom rodnom gradu Priboju. Igor A. brutalno je udarao nesrećnog mladića koji od zadobijenih povreda preminuo.

Pročitaje još:

Mladić je nakon ubistva pobegao u Bosnu i Hercegovinu, gde je ilegalno ušao uz pomoć svojih pomagača. Njega su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnju kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske locirali i uhapsili 26. maja, pet dana nakon ubistva, u Trebinju.

Ervin Ć. koga je policajac ubio u Priboju; Foto:privatna arhiva/facebook
Ervin Ć. koga je policajac ubio u Priboju; Foto:privatna arhiva/facebook

Kako se ispostavilo, kobne večeri dvojica mladića bili su u izlasku, nezavisno jedan od drugog. U jednom momentu došlo je do verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički obračun, policajac je tada Ćelahmetovića udario nekoliko puta pesnicom u glavu, a ovaj je ostao bez svesti.

Ubica iz Priboja, pripadnik MUP; Foto:privatna arhiva
Ubica iz Priboja, Igor A. pripadnik MUP; Foto:privatna arhiva

U bolnici u Priboju, lekari su uložili sve napore kako bi spasili nesrećnog mladića, ali on je nažalost ubrzo preminuo od posledica povreda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar