Foto: Facebook

Dragomir J. (45), zvani Gile, iz Starčeva preminuo je na Božić nakon što su ga brutalno pretukli mladići N. G. (20) i A. B. (22) uoči dočeka Nove godine u Pančevu. Prema nezvaničnim informacijama, Dragomir je zadobio teške povrede jer su ga mladići tukli do te mere, da su mu smrskali lobanju i kičmenu moždinu.

Kako se saznaje, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića, stara svega 20 i 22 godine, su Dragomira brutalno prebili, a prema rečima poznanika, zatim ga ostavili da umre u grmlju.

Foto: Instagram/192_rs

Sestra ubijenog Dragomira, Slavica, potresnim rečima oglasila se na Božić kada joj je brat nastradao.

„Nova godina mi je zacrnila dane, donela mi je neizmernu bol i očaj. Živim za 13 časova da čujem samo jednu reč ohrabrenja. Danas, pored krsne slave i najvećeg prazniku, molim se dragom Bogu da svima donese zdravlje i mir i da usliši molitvu poniznu – samo da mi brat preživi“, napisala je potresena žena, međutim, njen brat je preminuo.

Podsetimo, Osnovno javno tužilaštvu u Pančevu, u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo je N.G. (20.) i A. B.(22) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nanošenje teških telesnih povreda, ali će slučaj sada preuyeti Više javno tužilaštvo u tom grau, s obzirom na to da je oštećeni preminuo na Božić.

Sumnja se da su ga mladići krvnički pretukli rukama i nogama, a potom ga bez svesti preneli u pasaž iza zgrade Arhiva Pančevo.

Prema nezvaničnim informacijama, nadzorne kamere sa obližbnih objakata snimile su tuču i policija je uzela dokazni materijal na kome se vidi jezivo nasilje nad Dragomirom, posle ćega su mladići ubrzo uhapšeni.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare