Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N. G. (20) i A. B. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su pretukli muškarca D. J. i naneli mu teške telesne povrede. Pretučeni muškarac je preminuo nekoliko dana kasnije u bolnici.

Osumnjičeni se terete da su u toku noći između 31. decembra i 1. januara, u ugostiteljskom objektu „Moja kafana“ u Pančevu, fizički napali D. J, tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela.

Osumnjičeni su potom oštećenog, koji je bio bez svesti, preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Imajući u vidu da je pretučeni D. J.  preminuo 7. januara, OJT Pančevo je donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

VIDEO: Sneg pada 20 sati, brojne saobraćajne nesreće

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar