S.D. (33) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, kao i N. J. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da je S. D, 3. decembra ove godine, u Knez Mihailovoj ulici, naneo povrede opasne po život mladiću Aleksi V. (25) zadavši mu ubod nožem koji je N. J. potom, sakrio u nameri da prikrije sredstvo izvršenja krivičnog dela.

Kako se navodi u saopštenju, policija je prilikom pretresa stana S. D. pronašla manju količinu kokaina i marihuane zbog čega se tereti i za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, Aleksa V. (25) teško je povređen prošle nedelje kada je napadnut u centru prestonice i uboden nožem u grudi.

U Urgentni centar u Beogradu primljen mladić kome su dijagnostikovane teške telesne povrede, a napad se dogodio 3. decembra oko 1.30 časova u Knez Mihailovoj ulici.

„Aleksa se šetao Knez Mihailovom ulicom kada mu je prišla grupa mladića. Jedan od njih mu je tražio cigaretu. On je rekao da nema, a u jednom trenutku mladić iz grupe je izvadio nož i zario mu u grudi. Aleksu V. je operisao grudni hirurg. Izašao je sa odeljenja intezivne nege. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno“, naveo je izvor.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar