Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; Aleksa Momčilović/Nova.rs; shutterstock; privatna arhiva

Komšinica Uroša Pašajlića (38) koji je juče uhapšen nakon što je za njim raspisana poteru zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) u stanu, u kadi, u užasnim i nehumanim uslovima, sumnja da se otac iz pakla krio upravo u ovom beogradskom naselju i tvrdi da ga je lično videla sinoć.

Kako objašnjava naša sagovornica, kada se vraćala u zgradu u kojoj živi, neko je iz mraka istrčao i počeo da beži ka obližnjoj prodavnici.

„Išla sam ka ulazu, oko ponoći, kada je komšija sa psima ulazio u zgradu. Odjednom su se u ulazu popalila sva svetla, a iz podruma je istrčao muškarac koji po opisu liči na oca kojeg policija traži. Uplašila sam se“, navodi sagovornica našeg portala.

Foto: Aleksa Momčilović/Nova.rs

Kako ulaz zgrade naše sagovornice gleda na stan u kome je otac godinam držao devojčicu, ona kaže da se ježi pri pomisli da je svaki dan prolazila tuda, a u stanu je bilo zlostavljano dete.

„Videla sam tog mršavog muškarca i prvo pomislila da je neko ko je pokušao da ukrade možda neki bicikl, ali sam onda videla kako pokušava da uđe u susedni ulaz, ali pošto je bio zaključan, preskočio je zidić i otrčao niz ulicu. Jutros kada sam videla sliku u novinama, povezala sam lik i shvatila da je to taj muškarac“, prepričava sagovornica za naš portal.

Zvezdara porodično nasilje Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Dan nakon što je Beograđanka Ivana L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je nevenčani suprug Uroš Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba, ova žena je u prisustvu policije dolazila ispred zgrade u Ulici Ružice Sokić, gde je provela nekih sat vremena, a onda je otišla.

„Ona ne živi ovde, došla je juče gotovo bosa i pričala sa policajcima. Sedela je na stepenicama skoro sat vremena, a onda je otišla“, navode stanari zgrade.

Foto:Facebook/Urosh MX

Podsetimo, devojčica (8) koju je Pašajlić do pre tri dana godinama držao zatočenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija.

MUP je danas objavio fotografiju Uroša Pašajlića za kojim se intenzivno tragalo. On se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Uroš Pašajlić Foto: MUP

„Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630“, apelovali su iz MUP.

Juče u popodnevnim satima Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da su Pašajliću stavljene lisice na ruke.

„Po nalogu dežurnog zamenika tuzioca Prvog osnovn javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjiceni U.P., za kojim je raspisana potraga jos od 24. marta“, naveli su.

BONUS VIDEO: Porodično nasilje u Mirijevu – otac držao ćerku zatočenu u stanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar