Vid Dinjaški Foto:Shutterstock/Bits And Splitsa/Društvene mreže

Potraga za Vidom Dinjaški (25), koji je nestao 3. oktobra na Beogradskom keju u tom gradu, je u toku, a majka mladića otkrila je na svom Fejsbuk profilu da sumnja da je njen sin na Fruškoj gori.

Podsetimo, Vid je sin poznatih tiktokera Ane Vrbaški i Marka Dinjaškog, a za mladićem se traga već dva dana. Majka mladića nedavno se oglasilaputem Fejsbuka i apelovala na sve građane da pogledaju oko sebe, ne bi li ga videli negde, a u novoj objavi ispričala je gde bi njen sin mogao da se nalazi.

„Dragi ljudi, najverovatnije je da je Vid negde na Fruškoj gori i da se šćućurio u nekom kutku, ne pije vodu i ne jede, sa idejom da tako sebi oduzme život. Ne pitajte me kako smo ovo zaključili. Imamo još jedan, današnji dan da ga nađemo. Svi koji žele da ga traže, pomoći će. Mi ćemo svakako organizovati sopstvenu potragu, još uvek ne znamo detalje, sada se organizujemo. Hvala vam svima na pomoći“, napisala je ona na Fejsbuku.

Vid Dinjaški Foto: Društvene mreže

„Telefon je ostavio u stanu. Ne znam gde je išao, niti sa kim je bio. Jednostavno je nestao, čak ni kamere ga nisu snimile nigde. Ne znamo šta je imao na sebi u trenutku nestanka, niti da li je bio sam ili sa nekim. Nema novih informacija za sada“, rekao je kratko potreseni otac.

Vid je visok 180 cm, težak 70 kg, ima braon oči i kosu.

.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar