Foto: Printscreen/N1

Ilija Vuksanović, koji je na poslednjem protestu "Srbija protiv nasilja" napao jednu ženu i Sava Manojlovića, direktora kampanja organizacije Kreni-Promeni, ima nasilnu prošlost i krivični dosije zbog napada na službeno lice, otkrila je za N1 profesorka prava u penziji Vesna Rakić Vodinelić.

Rakić Vodinelić je u Novom danu rekla da je napadač na Manojlovića i jednu ženu na protestu bio pravosnažno osuđen za napad na službeno lice, piše N1.

Pročitajte još:

„Dakle napao je policajca. Dobio je simboličnu kazu za to delo, nosio je nanogicu godinu dana. Pretio je tužiocu koji je vodio postupak. Kažu da se tokom boravka u pritvoru nasilno ponašao. Radi se o o jednom evidentno nasilnom čoveku“, istakla je gošća Novog dana.

Ističe da bi Vuksanović trebalo da bude priveden, pogotovo što se radi o osobi koja je već osuđivana.

Foto: Nova.rs

„To je ta ravnoteža nasilja na kojoj vlast insistira. Nasilnici koji rade za nas neće biti procesuirani, a koji rade protiv nas biće procesuirani. A ko su oni koji rade za nas, a ko su oni koji rade protiv nas – mi određujemo“, ocenila je odnos prema nasilju i nasilnicima profesorka prava, piše N1.

BONUS VIDEO: Da li je priveden napadač sa protesta?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar