Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U Vrtlarskoj ulici u Surčinu, u petak rano ujutru, pronađeno je telo muškarca A. M. (50) priklješteno ispod automobila. Hitna pomoć je po dolasku na teren mogla samo da kontastuje smrt, a telo je izvučeno uz pomoć dizalice.

A.M. navodno je stradao dok je pokušavao da popravi automobil, ali komšije iz ove ulice se čude zašto je to radio u sitne sate po mrklom mraku, pa Surčinom kruže dve verzije događaja.

Pročitajte još:

Kako prenose mediji, komšije sumnjaju da je nastradali muškarac hteo da napakosti svom komšiji, dok je bio u alkoholisanom stanju.

„Čuo sam da je hteo da zameni gumu, pa nije dobro namestio alat. Ako je to bilo u pitanju to može da ima smisla, ali da je popravljao automobil tako kasno, po mraku, to je čudno“, kaže izvor.

Kako je objasnio, on je ipak čuo i da A.M. nije priklještio njegov automobil, već komšijin.

„U ulici pričaju da se nije svađao ni sa kim, bar ne da oni znaju, ali da je nastradali čovek imao nameru da komšiji preseče kočnice. Navodno je bio u alkoholisanom stanju i nije uspeo u svojoj nameri i stvar je pošla naopako za njega. Nije presekao kočnice, već hidrauliku, što je i dovelo do toga da automobil padne na njega. Šta je od ta dva tačno, zna samo on“, kaže izvor.

Prema saznanjima Kurira, ljudi su pokušali A.M. da izvuku ispod automobila, ali nisu uspeli sve dok nisu došle dežurne ekipe i dizalica.

Podsećaju da za nastaradalog niko nema da kaže ružnu reč i svi se pitaju šta se zaista dogodilo. Policija je obavila uviđaj i biće utvrđeni kako je do nesreće došlo.

BONUS VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar