Hajziri Faton osumnjičeni Foto:printscreen/Foto:printscreen /YouTube/ KTV - Kohavision;

Ministarstvo pravde Srbije uputilo je molbu pravosuđu Bosne i Hercegovine da našoj državi izruči Zorana R. koji je 18. jula uhapšen u Bijeljini.

„Zoran R. uhapšen je u Bijeljini zbog sumnje da je sa suprugom Ivanom R. ubici policajca Nikole Krsmanovića organizovao prevoz iz Preševa do Loznice. Istragu protiv supružnika, kao i taksiste koji je prevozio ubicu policajca Fatona Hajrizi- Molba za izručenje upućena je radi vođenja postupka. Takođe, na snazi je i poternica koju je sud raspisao za Zoranom R. pošto se nije javio na izdržavanje kazne od osam godina zatavora na koju ga je zbog trgovine drogom osudilo Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu“, podseća sagovornik Kurira.

Pročitajte još:

Zoran R. je prilikom hapšenja kod sebe imao lažna dokumenta. Njegova supruga, blogerka koju na društvenim mrežama prati više od 12.000 ljudi, Ivana R. privedena je u kući u Mladenovcu zbog istog krivičnog dela. Njoj je određen pritvor.

Podsetimo, na duštvenim mrežama se predstavljala kao „uspešna mama“ koja savetuje druge žene kako da dobro zarađuju i gaje decu. O svom mužu, za kog se ispostavilo da je begunac za kojim se traga rekla je da „radi u inostranstvu“.

Ubica policajca Faton Hajziri, kom su, kako se sumnja pomagali da se prebaci u Bosnu i Hercegovinu i sam je begunac. Kako je Kurir pisao desetak dana pre stravičnog ubistva koje je počinio u Loznici, pobegao je iz zatvora na Kosovu i Metohiji u kom je služio kaznu od 27 godina zatvora zbog ubistva koje je počinio sa samo 15 godina, piše Kurir.rs.

Posle ubistva Nikole Krsmanovića, on je pobegao, potom pucao na policiju koja ga je locirala i tokom hapšenja kom se opirao, on je ubijen.

BONUS VIDEO: Ubica policajca, Faton Hajrizi stradao u obračuu sa policijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar